תרומות לועד העולמי

השאלה: שלום רב!

ברצוני לדעת האם עארגון הוועד העולמי שעוסק באיסוף תרומות להצלת חיים מוכר מפניכם ואם אפשר לסמוך עליהם ולתרום דרכם. אופן התנהלות באמותת הנ"ל מואד מוזר והייתי רוצה חוות דעת שלכם.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 3:40:25 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני מכיר את הארגון שאתה מדבר עליו, (יש לצערנו הרבה גופים כאלו). בכל אופן אם הגוף לא מוכר לך ויש לך דברים מוזרים כדאי שתתן את הצדקה שלך לעניי עירך הקרובים אליך וכן אם חלילה יש בני משפחה שצריכים לתרומות כדאי לתת להם מכיוון שאתה בטוח שבכך הכסף הולך לצדקה אמיתית שאתה יודע עליה, וכן יש בכך עניי עירך קודמים.