תרומות ומעשרות

השאלה: ליד הבית של סבתי ישנו עץ לימונים שהיא מגדלת.היא רוצה להפריש ממנו תרומות ומעשרות ולא יודעת כלום לגבי זה-כמה? איך? מי? איפה? מה עושים עם זה? אם אפשר-הרחבה מלאה של כל העניין מבסיסו. תודה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 8:01:42 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכיוון שכל נושא תרומות ומעשרות הוא מורכב וקשה להסבירו בעמוד באינטרנט, כדאי לרכוש את התקליטור "תרומות ומעשרות" שבו יש את כל ההסברים וכיצד נוהגים באופן מעשי. את התקליטור אפשר לרכוש ב 086847325.
אם יש עוד שאלות לאחר הצפיה בתקליטור, נא לשאול כאן באתר ונשתדל לענות בהקדם.