תספורת ראשונה במירון

השאלה: שלום רב, אני רוצה לספר את התאומים שלי בני ה-3 תספורת ראשונה במירון, אני יודעת שהולכים לשם בימי שני וחמישי... השאלה שלי היא לאן אנחנו הולכים כשמגיעים לשם?? בית כנסת? לבית קברות? לאיזה רב?? סליחה על השאלות הרבות לא הייתי שם מימיי וזה הזמן.... מבקשת כיוון לאן הולכים ע"מ לספר תספורת ראשונה
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 5:19:03 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש שם חצר לפני ציונו הקדוש של רבי שמעון בר יוחאי, ושם בד"כ עושים את החלקה, יש שמביאים תקרובת לשמח את האנשים שבאים לציון הרשב"י. אתם תראו את זה מיד כשתגיעו.

מזל טוב

כתיבה וחתימה טובה