תמונה שבורה

השאלה:

שלום כבוד הרב.                                                                           אני נמצא בתהליכים של התקרבות לדת ככה שאני מקווה שהשאלה שלי במקום... פשוט הגעתי לבית אימי ומצאתי את התמונה של אבי ז״ל שבורה. אימי סיפרה שהיא פשוט נפלה, סתם. היא אמנם לא ראתה את זה אך טוענת שהיתה בקרבת המקרה. אבי נפטר לפני שנתיים. תהיתי האם תוכל לעזור לי להשיג בדבר משמעות המקרה. רב תודות, שחר.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 7:26:41 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

אין לדבר משמעות, תמונות, חלונות ומראות נופלים ונשברים. העיקר הוא להתחזק בשמירת תורה ומצוות בפשטות, ולהתפלל לקב"ה מעומק הלב.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

כפר דרום אשקלון

1/30/2013 7:26:41 PM
בס"ד
שלום וברכת ד´
אין לדבר משמעות, תמונות, חלונות ומראות נופלים ונשברים. העיקר הוא להתחזק בשמירת תורה ומצוות בפשטות, ולהתפלל לקב"ה מעומק הלב.