תהילים

השאלה:

שלום הרב,
לפעמים באמירת תהילים או פרקי שירה אני לא אומרת נכון את הניקוד, או מרגישה שאני קצת, ממש קצת לא מקפידה על קריאה מלאה של כל האותיות של המילה.
האם עלי לחזור על כל הפסוק במצב כזה?או להמשיך רגיל? יש הבדל בין פסוק עם שם ה´ או בלי?
תדה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 3:16:43 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם יש שינוי במשמעות אזי צריך לחזור ולומר שהרי פסוק מוטעה איננו פסוק, אולם אם הניקוד לא שינה את משמעות הפסוקים, אין צורך לחזור. בכל מקרה כדאי לקרוא לאט ולהקפיד על ניקוד והגוי נכון.

בברכת כתיבה וחתימה טובה