שמות לבנות

השאלה: אני בהיריון חודש 9 עם בת ומתלבטת בין 3 שמות שכמובן אחליט רק אחרי הלידה מה הוא השם המתאים ביותר אך מאוד מעוניינת לדעת מה מומלץ ומה פחות מבינהם.
השמות הם- גאיה, נויה ואופיר
אשמח לעזרתך

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 6:45:11 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

המומלץ הוא לא להחליט כעת לפני הלידה, אלא להתכונן ללידה שתהיה אי"ה מתוך שמחה, ואי"ה מיד לאחר הלידה יתבהרו הדברים איזה שם ראוי לבת הנולדת, ופעמים יש דברים בשעת הלידה שמשפיעים על בחירת השם, וכמו כן חווית הלידה עצמה יש לה עוצמות משלה, שמשנים את כווני החשיבה, על כן עדיף לא להחליט כעת אלא לחכות עד אחר הלידה ואז אי"ה מה שיפול בדעתך כדבר שאת רוצה לחנך אליו הוא השם הראוי לבת.

לידה קלה

שבוע טוב וחודש מבורך