צפייה ישירה באינטרנט

השאלה: בס"ד
שלום כבוד הרב [:
בחנוכה אני וחברות שלי תכננו ללכת לסרט בקולנוע , סרט שכבר חודשים אני מחכה שהוא ייצא לקולנוע ..
גיליתי היום שיש לנו שבע ברכות , עם כל המשפחה המורחבת , באותו היום שבו קבענו כל החברות ללכת ..
אני לא אצליח לשכנע אותן לדחות יום , כי כבר קבענו על היום המסוים הזה , ושאר החברות לא יכולות בשאר הימים ..
חשבתי לעצמי שאולי אני אראה את הסרט באינטרנט , אבל נזכרתי שלמדנו בבית ספר שזאת גניבה , כל עוד הסרט מוקרן בקולנוע באותם הימים . הרי זה לא סרט ישן שכבר לא מקרינים אותו .
אבל אני ממש רוצה לראות את הסרט .
מה אני צריכה לעשות ?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 3:11:17 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אשרייך שאלו הן שאלותיך, זה מראה על רמה רוחנית גבוהה, ואני שמח שיש בנות כאלו בעם ישראל.

צדקת בכך שאין אפשרות לראות סרט גנוב באינטרנט, בייחוד שאת רוצה לראות אותו והוא מוקרן כעת. אין לי פתרון לשאלתך. נראה שתנסי לראות ביום אחר, אולי לא עם כל החברות אלא עם מספר בודד של חברות וכדו´.

אני חוזר על הערכתי אליך ולשאלתך, ויהי רצון שמתמשיכי בדרך הזאת, שהיא הדרך הנכונה.