ציצית לילדים

השאלה: שלום וברכה, יש לי בנים קטנים (מתחת לגיל 13) מאז גיל שלוש אני מלבישה להם ציצית.
הבעיה היא שהציצית מתבלה מהר מאוד (החוטים נקרעים, מתלכלכים וכו´) בשל העלות של ציצית חדשה וכשרה רציתי לדעת האם אפשרי להלביש להם ציצית כזו(בלויה)- כיוון שמדובר כרגע בחינוך ולא בהלכה, או האם עליי להלביש להם ציצית כשרה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 2:23:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

החינוך צריך להיות בדבר כשר. אולם אין חובת הידור, דהיינו כל ציצית שהיא כשרה מעיקר הדין אפשר לחנך את הילד.