ציצית

השאלה: שלום.
רכשתי היום ציציות חדשות וזו הפעם הראשונה שאני בע"ה אלבש ציצית
רציתי לשאול באיזה שלב לובשים ציצית האם ישנים עם הציצית? או שלובשים בבוקר ? והאם מברכים ברכה מיוחדת על הציצית ?
תודה מראש אייל.

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 3:10:17 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

וראיתם אותם וזכרתם את כל מצות ד´

מברכים בבוקר לאחר הקימה, בד"כ ביחד עם כל ברכות השחר, אבל אפשר גם כברכה פרטית. רוב האנשים לא ישנים עם צצית, למרות שהיו מקובלים שישנו כך, אבל זה מנהג יחידים. נוסח הברכה "ברוך אתה ד´ אלוקינו מלך העולם אשר קדשנו במצותיו וצונו על מצות ציצית".

בהצלחה