צדקה

השאלה:

שלום,
היית ימדריכה לפני 6 שנים ביישוב שלי, ולאחרונה מצאתי חולצה של ילד קטן ועוד כמה דברים זניחים שנראה לי שייכים לחניכות שלי. זה קצת מסובך לי להחזיר את הדברים כיון שהיו לי כ-15 חניכות, ואני לא יודעת של מי הפריטים. האם זה נחשב כדברים שמוחלים עליהם ואני יכולה לתת אותם לצדקה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 4:29:20 AM
בס"ד

שלום וברכת ד

נראה שלאחר שש שנים כבר התייאשו מכך ועל כן כדאי לתת לצדקה. בכו"א כדאי לרשום את הפרטים שאם מישהו פעם יתבע תדעי שאת צריכה לשלם עבור אבידה זו.