פדיון הבן

השאלה: שלום רב,
לפי הידוע לי לא מבצעים פדיון הבן לאחר הפלה, אך במקרה שלי בהריון הראשון, כבר מתחילת ההריון היה שק רחם ללא עובר, בכל הבדיקות לאחר מכן המצב היה זהה ולכן הוחלט לבצע גרידה בשבוע 9.
האם כעת לאחר הריון נוסף שהיה תקין, האם עלי לפדות את בני או לא?
בתודה מראש
מיטל

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 2:56:10 AM
שלום רב,
לפי הידוע לי לא מבצעים פדיון הבן לאחר הפלה, אך במקרה שלי בהריון הראשון, כבר מתחילת ההריון היה שק רחם ללא עובר, בכל הבדיקות לאחר מכן המצב היה זהה ולכן הוחלט לבצע גרידה בשבוע 9.
האם כעת לאחר הריון נוסף שהיה תקין, האם עלי לפדות את בני או לא?
בתודה מראש
מיטל