עיקור חתולה באופן הורמונלי

השאלה: היכן אפשר לבצע עיקור חתולה בטיפול הורמונלי ? (אזור מודיעין והסביבה )

התשובה

הרב דוד אייגנר | כ' סיון תשע"ו 11:09

ב"ה

שלום וברכה

ניתן לעשות את הטיפול בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי ששוכן בקריה החקלאית בראשון לציון, לא רחוק מצומת בית דגן, לקביעת תור:

נא לפנות למחלקת תיאום תורים וקשרי לקוחות פעילה בימים א'-ה', בין השעות 8:00-18:00.

טלפון: 03-9688518 או 03-9688573
פקס: 03-9688525
דואר אלקטרוני: vethosp.vet@mail.huji.ac.il

ולבקש תור למחלקת פוריות (טריוגנולוגיה), ולציין שמעוניינים במניעת רבייה באופן לא כירורגי.

אגב, הם מבצעים כעת (סיוון תשע"ו) ניסוי על חומר חדיש שפועל על מערכת הניסוי, באם תסכימו להשתתף בניסוי הטיפול הוא ללא עלות.

הניסוי מאושר על ידנו מבחינה הלכתית.

בברכת התורה והארץ

דוד אייגנר