עזרה בהסרת כישוף

השאלה: שלום!
גיסי הוא בחור (עןלה חדש) בן 22 שנעשה עליו כישוף ע"י ארוסתו לשעבר שיצא איתה לפני עלייתו לארץ . הבחורה מחזיקה בתמונתם המשותפת וכנראה גם בחפצים אחרים השייכים לו, והיא עד היום(עברה שנה וחצי) שולחת לו הודעות ומאשימה אותו בכל צרותיה. בשבוע האחרון החלו אצלו התקפי זעם פתאומיים שמתחלפים בדיכאון ממושך. האם ניתן לעזור וכיצד. הוא גר בראשל"צ. האם יש שם מישהו שמתמחה בזה? הוא נהיהמסוכן לעצמו ולסביבה, מדבר דברים לא ברורים, מאשים את עצמו בכל הקטסטרופות העולמיות ומספר שמישהו הטיל עליו כללה ומחפש את מותו.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 3:47:35 PM
ס"ד

שלום וברכת ד´

חשוב שיגש לטיפול רפואי אצל רופאים המטפלים בכך.
כמו כן כדאי להרבות בעשיית מצוות לרפואתו. כגון להרבות בעזרה לזולת (צדקה לעניים, תמיכה לנזקקים), וכל מי שעוזר לאחרים הקב"ה עוזר לו ולבני משפתחות.
להוסיף בתפילה ובתחנונים, בייחוד להרבות בפרקי תהילים.
ראוי לגשת לרבנים שיברכו אותו ויתפללו עליו.

שבוע טוב וחודש מבורך