מציאה

השאלה: לרבני מכון התורה והארץ שלום!
הייתה לי שקית צהובה בחדרי שבה היו כספים מימים עברו,זכור לי שזה היה שייך למחלקה שלי מהצבא או לשיעור שלי מהישיבה,השאלה המתבקשת היא:
מה אני עושה כעת אם הכסף אשר נותר לי כי במצב כרגע אני לא זוכר שהיה לי כל כך הרבה כסף ממה שנשאר מאותה קבוצת חברים שאותה אני לא זוכר.
האם מותר לי להשתמש בזה לצורך עצמי?מה עליי לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 2:00:20 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אתה צריך לשלוח מכתב (SMS) לחברי הישיבה או לחברי המחלקה שלך ולשאול האם הם זוכרים על הכסף. אם לא, כדאי לשים בצד את הכסף או שטר (צ´ק) נגדי על הסך הנידון, ואם יבוא אדם ויתבע שיהא לו.