כתבי רב שסרח2

השאלה: שאלתי ונעניתי שאין בעיה לשמוע ולקרוא מכתביו של הרב אילון.
נשאלת השאלה- אני מאמין בפורום תקנה ובהודעתו. מתוך דבריהם עולה כי הרב אילון לא נשמע לחוקי התורה ולא לחוקי הרבנים. אם כך איך אפשרי לקבל דברי תורה מפיו??

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 9:53:08 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל אדם יש לו אפשרות של נפילה (אינני יודע את המקרה לפרטיו), ואפילו משרע"ה היו לו נפילות, ועוד גדולי ישראל היו להם נפילות, על כן אין לאסור כתבים בנפילות (אם היו) שכאלה שעדיין לא התבררו בבית דין.