כת

השאלה: שלום לכב´ הרב,
שמי דינה, בעבר השתייכתי לקבוצת מודעות שפועלת עפ"י "ההלכה" ואז התברר לי כי המדובר בכת המתירה את האסור ואוסרת את המותר, מתפללת בתפילות שאינן רגילות מבצעת תקשורים משתמשת בשמות מלאכים בעבודתם. ב"ה ניצלתי ואיני שייכת לקבוצה זו שמונה כיום קומץ בודד לאחר שרוב החברים התפקחו מנבואות שקר של מנהיגי הכת.
שאלתי היא לגבי שמות המלאכים בידיי עדיין דף שמהם לכאורה בוצעה עבודת ייחודים עם שמות הקב"ה ושמות מלאכים (איני יודעת עד כמה זה נכון ומהי קדושתו של דף זה או של שמות אלו)
למען הסר ספק אבקש לדעת מה לעשות עם דף זה איני רוצה להשליך אותם בגלל ספק קדושה אם בכלל.
בעבר דפים אלו היו ניתנים למנהיג הכת מחשש שייפלו ליידים זרות ויגלו במה המדובר.
תודה על מתן תשובה וסליחה על השאלה הארוכה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 4:36:47 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם הדף נכתב על ידי אנשי הכת הללו נראה שאפשר לשרוף אותו, ואם יש חשש שיש בהם דברי קדושה אמיתיים ולא הודפס במיוחד על ידי אנשי הכת, נראה שכדאי לגנוז בגניזה שנמצאת בכל בית כנסת.

יישר כח על הכנות שבדברים.