חלום על סבתי שנפטרה

השאלה: שלום , אני חלמתי על סבתא שלי שנפטרה ( חלמתי 4 ימים לאחר שהיא נפטרה ) .
בחלום היינו בתור משאית כזאת פתוחה, והיו אנשים שהסתובבו שם לבושים בצבע לבן והם סחבו כל מיני ארגזים ..
ואז דיברתי עם סבתא שלי מתוך ידיעה שהיא מתה כבר והיא מתוך ידיעה שהיא כבר בעולם הבא .
אני והיא התחבקנו ושאלתי אותה אם היא תשמור עליי שהיא תיהיה למעלה בשמיים , והיא אמרה לי שכן . וביקשתי סליחה ממנה כי שבוע לפני שהיא נפטרה חשבתי לעצמי שכאשר היא תמות היא פחות תסבול , אז הצטערתי על זה וביקשתי סליחה , ואמרתי לה שלא תגיד לאמא שלי ולאחיות שלה שככה חשבתי , והיא אמרה לי שהיא סולחת ושאני לא אדאג , והיא בכתה קצת ואמרה שהלוואי והיא יכלה לדבר איתם . ואז אמרתי לה שאני אוהבת אותה והתחבקנו .. ואז אני כבר לא זוכרת ..אני רק יודעת וזוכרת שהיא לבשה לבן והיא יכלה ללכת רגיל , ולדבר טוב - כי היה לה קשה מאוד ללכת שהיא הייתה חיה ( היא הייתה עם כסא גלגלים) ושהיא הייתה בחיים היא גם דברה ממש עם קושי , בקושי הצלחנו להבין אותה .. ובחלום היא הייתה נראת שמחה,שלווה,בריאה ..!
באותו יום שהיא נפטרה ראיתי אותה גם בבית חולים כאשר היא גם מתה , וגם הייתי איתה באוטו של חברת קדיש"א יחד עם אמא שלי ודודות שלי , מההתחלה עד הסוף , לא נפרדתי ממנה - רק לנסיעה לבית עלמין אני נסעתי באוטו אחר ..
מה לעשות !? מה זה אומר !? טוב לה ?!
שסבתא נפטרה , שראיתי אותה -היא מתה עם עיניים פתוחות ( עיננים צוחקות כאלה) ופה פתוח שהוא צוחק ..
היא נראתה שלווה , היא הייתה אישה כ"כ צדיקה וצנועה שעשתה הרבה טוב לכולם . מגיע לה הטוב ביותר ..
ת.נ.צ.ב.ה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:42:56 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ירפא הקב"ה את צער המשפחה.

דבר זה ידוע ומקובל שנשמות נפטרים לאחר זמן קצר חוזרות בכל מיני אופנים, אי"ה במשך הזמן הדבר יורד ומפסיק.
אי"ה הכל על הצד היותר טוב.

בברכת התורה והאדמה