חלום חוזר ונשנה

השאלה: בס"ד
שלום וברכה
יש לי חלום שחוזר על עצמו מזה כמה שנים.
חלמתי אותו לפחות 50 פעמים והוא מטריד את מנוחתי.אשמח אם רב המבין בפתרון חלומות יוכל לעזור לי בפתרונו.
החלום הוא כי אני נמצאת תמיד בחברת אנשים, כל פעם אנשים אחרים , ואני חייבת להתפנות לשרותים ומחפשת שרותים בכל מקום ובכל מקום בו אני רואה שרותים, הם מאד מטונפים ואיני רוצה להכנס לשלם על מנת להתפנות ויתרה מזאת לכל השרותים שאני מוצאת אין דלת ואני מאד חוששת שיראו אותי מתפנה ולכן אני שוב ממשיכה בחיפושים , עד שאינני יכולה להתאפק יותר ואכן נכנסת לכל שרותים שנראה בדרכי שאפשר לסגור שם את הדלת, אולם תוך כדי שאני מתפנה,פותחים לי את הדלת ואני מאד כועסת ומתביישת ומתעוררת לאחר הרגשה זו.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 3:43:54 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

דברי חלומות לא מעלין ולא מורידין, ואין בהם ממש.