חלום

השאלה: בס"ד
שלום רב (:
אולי זה סיפור קצת מוזר אבל אני מרגישה שאני חייבת לספר ..
אני בת 14 , והשבוע אבא שלי קצת הרים עליי את הקול .
אני לא יודעת למה , ומה גרם לי , אבל פשוט התחלתי לבכות . לא בגלל שהוא קצת צעק עליי , אלא בגלל משהו אחר .
הרגשתי שאני מפספסת אותו , שהתבגרתי ושאני לא יכולה לחזור לתקופות של פעם , כשהייתי קטנה , והוא היה משחק איתי . פשוט התגעגעתי אליו . גם בגיל הזה הוא מחבק אותי ומדבר איתי והכל . אבל לא כמו פעם , כשהייתי קטנה יותר .. ואני פשוט מתגעגעת לתקופות האלה .
באותו הלילה , חלמתי שהוא מת .. לא ראיתי בחלום את הדרך שבה זה קרה , אלא פשוט ראיתי את הבית בלעדיו , את החברות שבאו אליי לנחם . את הקרירות שהייתה בבית . קמתי בהלם .
הבנתי שחלמתי את זה בדיוק בגלל מה שקרה באותו היום .
רציתי לשאול אם זה באמת נכון שעכשיו תהיה לו אריכות ימים ..
ולדעת אם זה אומר שהכל בסדר בכל זאת , ושלא יקרה שום דבר .
תודה רבה !

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 10:12:35 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

חלומות שוא ידברו. תחזקי את הקשר בינכם שימשיך ללוות אתכם גם בתקופה החדשה שלך, אי"ה לאורך ימים ושנים טובות.