חלום

השאלה:

היי אני בת 25 אם לתינוק בן 8 חודשים וכרגע בהריון חודש 7 . אני שומרת שבת משתדלת כמה שיותר לשמור צניעות ולהתחזק. הבית שלי הוא בית יהודי וכשר. אין לי שן אחת כלומר אני צריכה לבצע השתלה פשוט זה נדחה בגלל ההריונות. חלמתי אתמול בלילה על אותו מקום בעצם שאין שן אני לא זוכרת בדיוק את החלום ואני חושבת שזה לא היה לפנות בוקר. אני ממש מפחדת . היום אתן צדקה . מה עליי לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 7:24:06 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על כל מעשיך, והקב"ה ישלם שכרך.
חלומות על שיניים הם רק כשרואים אותן נושרות, אבל לא על עצם השן, אין בכל בעיה.
כדאי תמיד להרבות בצדקה וחסד שזה מגן מכל רע.