זוגיות

השאלה: שלום רב שאלתי היא כזאת אני נשואה כמעט 4 חודש ואני כמעט כל יום רבה עם בעלי עד שאני אפילו בוכה אני אוהבת אותו מאוד וגם הוא אותו אבל משום מה אנחנו מגיעים כמעט כל יום למצבים לא נעימים של ריב ולא מסתדרים רציתי לדעת איך אפשר לדעת איפה הבעיה נמצאת ומה  הפתרון לכך אם מ אפשר להתיעץ תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:20:01 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי דברי המכתב נראה שאתם אוהבים זה את זו ויש בינכם קשר טוב, ואני מקווה גם שיש בניכם הסכמה על המצב שאתם נתונים בו. נראה לי שאפשר לפנות לרב שמתעסק בנושאי משפחה או יועצים דתיים שהם מתמחים בנושא הזה. אם תרצו שמות אוכל להעביר שני אנשים כאלו.