השקעת כסף במשחק דפדפן

השאלה: בס"ד

שלום כבוד הרב,
יש משחקן דפדפן שאני משחק בו בשם "טרויאן"-אני מאוד מצליח במשחק ברוך ה´.. וגם נהנה בו.
יש אפשרות להשקיע במה שנקרא זהב [שבעצם זה עוזר המון במשחק אבל זה עולה כסף אמיתי] הייתי רוצה להשקיע שם 100 ש"ח השקעה חד פעמית לפחות עד סוף השרת הנוכחי [שנה בערך].
אני רוצה לדעת האם יש בזה בעיה הלכתית?
או שזה בסדר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 12:18:23 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי מה ששמעתי על המשחק אין בו בעיות הלכתיות, (אינני יודע מה קורה בשבת), אבל זה לא משחק הימורים וכדו´. כמו כן ההשקעה הזאת לכאורה מותרת כמו קניית כל משחק. אבל יש להזהר בכך מאד מכיוון שמשחקים כאלו, מושכים את האדם, ואז הוא מתמכר לכך. על כן נראה שכדאי להתייעץ עם אדם מבוגר שיודע היטב את המשחק, ושאין בו סכנות של התמכרות.