האם עברתי על משכב זכר?

השאלה: אני חילוני מתחזק מאמין בה´ משתדל לחיות עפ"י האמונה( שמירת שבת,שמירת לשון הרע ויחס אדיב לאנשים) מאורס לבחורה. עקב פנטזיה מינית נישקתי גבר בפה והכנסתי את איבר מינו של גבר לפה שלי אבל נמנעתי בכוונה מחדירה אנאלית לשני הכיוונים בגלל חטא משכב זכר ומשפיכת זרע שלי לבטלה . לאחר הארוע אני ממש מתחרט על המעשה ורוצה לדעת מה חומרת החטא כי לא רציתי לעבור על חוקי התורה במיוחד לא משכב זכר וזרע לבטלה אבל רציתי לבצע את המעשה כדי לתת סוף לסקרנותי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 1:47:37 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין בכך משכב זכור, אבל יש בכך בעיית צניעות, עליך לקדש עצמך, ובייחוד שאתה מאורס, ועומד להקים בית בישראל, עליך לקדש את ביתך. קבל עליך לא להסתכל בכל מיני אתרי מחשב שמביאים לרעיות שאתה כותב עליהם. ההתנתקות חייבת להיות מלאה, לא חלקית. לאחר מכן עדיך ללמוד את שמירת הברית (לרב ראטה זצ"ל), ועוד ספרים כגון: אשיב ממצולות, שעוסקים בשאלה הזו ומציעים דרך לפתרון, אבל תחילה וראש לכל זה הפסקה מוחלטת של אתרים, וסרטים מעוותים.

צום החמישי לששון ולשמחה