דילמה

השאלה: שלום,
אני חיילת דתייה ויש בחור שמשרת בבסיס שלי שמאוד מוצא חן בעיניי (גם הוא דתי),
אני מכירה כמה מחבריו ולכן שאלתי אותם על הבחור וגם ציינתי בפניהם שהוא מוצא חן בעיניי כיוון שאני חוששת שהכונוות של חבריו אינן טובות וכי הם לא עוזרים כלל -אף מזיקים, הבחור ביישן מאוד וגם אני,הוא יודע שאני מעונינת בו ואני יודעת שהוא מחפש מישהי לקשר רציני,איני רוצה לערב עוד אנשים ב"קשר" הזה, איך אוכל ליצור עימו קשר ללא עזרה מחבריו??!!
אודה לתשובתכם.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 7:58:36 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לכתחילה הדרך הטובה ביותר היא דרך איש קשר מסויים, כגן מישהוא מהמשפחה שלך יפנה למשפחה שלו, או חברה תפנה למשפחה שלו, וכך נוצר הקשר הטוב ביותר.