דחוף!!!

השאלה: ערב טוב כבוד הרב!
ישר כוח על מלאכת הקודש!!
הקדוש ברוך ישלם לכם שכרכם!!

שאלה מאוד דחופה!!!
בענייני גזל!
האם שימוש באינטרנט אלחוטי כאשר אני לא יודע ממי בדיוק נקלט האינטרנט זה גזל?
ואם כן אז מה אני עושה אם הורדתי הרבה סרטים הלכתיים, שיעורי תורה, הכל קשור לתורה לא הורדתי דברים אחרים.
האם אני צריך למחוק??
וכמובן אני מדגיש שלא ידעתי מלכתחילה כאשר קניתי את הקולט( ישנו כרטיס שניראה כמו דיסק קון קי) שקולט את האינטרנט.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 3:42:51 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מותר להוריד מאינטרנט חופשי אם אין זה מזיק או מאט את הקשר לבעל הקו. בכל אופן מה שהקלטת אין בו איסור ואפשר ללמוד בו כעת.