דואר שרשרת

השאלה: למכובדיי שלום.

לאחרונה קיבלתי מייל שרשרת שטוען כי הרב אבוחצירא חלם חלום שבו התגלה לרב איש חשוב
וכבוד הרב ציווה להעביר את הההודעה הזו לכל ארץ ישראל , במכתב אשר לכאורה נשלח מידי הרב כתוב שיש להעביר את ההודעה לפחות ל20 איש
אחרת יעבור אלי שבוע נורא.

רציתי לדעת האם אתם למודעים לתופעה הנ"ל והאם ההודעה אכן פורסמה בשם הרב או מדובר באמטלה.

בברכה.
ישי בראל

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 7:22:38 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין צורך לחוש לדברים אלו, רובם לא יוצאים ממקור טהור, ועליך להמשיך לעבוד את הקב"ה בשמחה כפי הנאמר בספרי ההלכה הטהורים, ולא ממקורות נשברים ונעלמים, שאין ידוע מאין באו ולאן הם הולכים.
ההולכים בתורת משה רבינו ע"ה הולכים בתום ורואים אור.