בחירת שם לבן

השאלה: בוקר טוב,
אני רוצה לקבל ייעוץ לגבי בחירת שם לתינוק...
אני עוברת בימים הקרובים ניתוח קיסרי ואנחו מצפים לבן!
אני ובעלי מאוד מתחברים לשם יהלי, (עם קמץ באות ה)
אני יודעת שאסור לקורא בשם שיש שם שימוש בשם ה׳ אבל אנחנו לא מתכוונים לקרוא לילד ביגלל הסיבה הזאת אלה כי אנחנו אוהבים את השם הזה והוא נשמע לנו הכי טוב.
רציתי לדעת מה תשובתך בנושא,ואילו שמות טובים אתה ממליץ לתינוק..
תודה מראש!

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 5:36:05 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני ממליץ לחכות אחר הלידה, לראות שהכל עובר בשלום ובשמחה, ויתכן שבשעת הלידה (ובייחוד בניתוח) תרצו לתת תודה או תחושה מיוחדת שתחפוץ עליכם, או בתאריך מסויים, ומדוע להכנס כעת לתחושות מחייבות, כדאי לחכות ולהתפלל לקב"ה שהכל יעבור בשלום ושמחה, ואי"ה לאחר הלידה תחליטו שניכם על שם שאתם חושבים שהוא משמעותי לילד שיוולד אי"ה במזל טוב.