2 שאלות

השאלה: 1. קיבלתי על עצמי לשלם 5% בנוסף למעשר אם אני אתקבל לעבודה בהבטחה אך אחר כך הבנתי שעשיתי צעד פזיז, והתחייבתי לשלם 12% כמה צריך לשלם?
2. אחד מי"ג העיקרים שהוא שהתורה לא תשתנה, אז מדוע כשיבוא המשיח בעז"ה יתבטלו פסח סוכות ושבועות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 11:38:08 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

1. תגש לרב במקומך ותעשה התרת נדרים על כל מה שנדרת, ולאחר מכן תחליט כמה אתה רוצה לתת וכמה אתה יכול לתת כצדקה.
2. החגים לא יתבטלו בימות המשיח, עולם כמנהגו נוהג מלבד שיעבוד מלכויות. מה שכנראה קראת או שמעת זה על תקופת לעתיד לבוא, אחר תקופת המשיח ותחיית המתים.

כתיבה וחתימה טובה