בעיה עם התשובה

השאלה: שלום וברכה (שוב)
ךפני כמה ימים שלחתי לכם את הבעיה שלי שגנבתי כמה ממתקים מחנות מסוימת וכתבתי שאני נורא מתחרט ושאלתי אתכם מה לעשות כדי לכפר על זה...
הרב יהודה הלוי עמיחי כתב לי בחזרה ואמר לי שאני יכול לשים כסף בתוך מעטפה ולתת לאותו בעל חנות... ופה הבעיה...
מדובר בתאגיד ענק ובחנות גדולה ביותר עם המון קופאים וקופאים ראשיים אין לי איפה לשים את המעטפה ואם אני ישים אני יכול להיות בטוח שמישהו אחר ייקח את זה גם אחד מהקופאים יכול לקחת את זה. אני לא מכיר הבנאדם שהרשת שייכת לו ולכן אין באפשרותי לתת לאותו בנאדם את המעטפה...
ולכן שוב אני פונה בשאלה אליכם מה אני יעשה?? אני מאוד רוצה לכפר על זה
אני נורא מודה לכם וכמו שכבר כתבתי במכתבי הראשון אני חושב שאתם עושים עבודת קודש וסליחה שאני מטריד אתכם פעמים...

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/17/2013 1:24:51 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על התמדתך. אבל ברור לחנות הזאת יש מנהל אחד, ואליו צריך להביא את הכסף ולכתוב שזה בעבור מה שנלקח בעבר.
ושביה בצדקה.