מעשר, תרומה, עורלה?!?! קצת הסבר!

השאלה: שלום לרב!
במהלך חיינו אנחנו נתקלים בהרבה הלכות שקשורות להכשרת הפירות והירקות והכל כל כך מבולבל אולי הרב יוכל לעזור לי קצת ולעשות סדר בכל המושגים האלה.
מה נכון לימינו ומה לימות בהם בית המקדש קיים,
ומה נכון לפירות א"י שנקנו מיהודי ומה לפירות שבאו מארצות הים ושנקנו מערבים.

תודה רבה מראש!

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/6/2013 7:49:23 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלותיך רבות וחשובות, אולם פרוט התשובה איננו יכול להנתן באיטרנט, על כן תוכל למצוא את הכל התשובות המבוקשות בתקליטור מיוחד שנוצר לצורך כך, ועניינו הסבר על תרומות ומעשרות סדר נתינתן בימי המקדש ובימינו, אפשר לרכוש טל, 086847325.