כללי

השאלה: השבוע הלכתי לקנות תחפושת והיה משהו שרציתי והוא היה מחובר לעוד כמה דברים אז הוצאתי אותו והלכתי לשלם והמוכרת אולי לא שמה לב שזה היה שייך למשהו (או שהיא כן שמה לב, אני לא יודעת)אז היא אמרה לי כמה זה עולה ושילמתי לה ועכשיו אני מרגישה שזה אולי היה לא בסדר להוציא את זה מהחבילה(כי אם מישהו ירצה לקנות את זה אז הוא לא יקנה כי חסר משהו)
אז זה בסדר או לא בסדר מבחינה הלכתית? ומה אני צריכה לעשות עכשיו?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 7:21:25 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על הקפדתך במצוות. במקרה כזה יש לגשת לחנות ולשאול מה נהוג אצלם במקרה כזה, האם הם מקפידים או לא.