דחוף!רחצה בשלושת השבועות,שבוע עבודה בצפון!

השאלה: *אשמח אם שאלתי לא תתפרסם באתר*
כבוד הרב שלום!
שבוע טוב..
אני חלק מקבוצת בנ"ע פועלת ומתנדבת.
אנחנו יוצאים בעז"ה לשלושה ימי עבודה בקיבוץ מירב שבצפון(עובדים במקום פועלים ערבים) בין התאריכים כ"ז-כ"ט בתמוז, ז"א, בשלושת השבועות.
העבודה היא כך שעובדים קשה משעות הבוקר המוקדמות מאוד עד סביבות הצהריים, אנחנו רוצים למלא את אחה"צ בפעילויות.
רציתי לשאול אם יהיה מותר לנו לנסוע למעיין, אני חושבת שזה חשוב שתיהיה איזושהי פעילות כיפית כדי לדרבן את החבר´ה.
השבוע עבודה הזה חשוב לא רק בפני עצמו, אלא גם להמשך הגרעין. חשוב מאוד שהשבוע עבודה הזה יהיה מוצלח, כדי שישארו לנו מספיק אנשים כדי לעשות עוד פעילויות, כולן פעילויות נעלות, בהמשך.
תודה רבה על עזרתך!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 2:19:45 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר ללכת למעיין לרחוץ עד ר"ח אב. צריך רק להשתדל שבפעילויות לא יהיה שירה וריקודים.