התשובה
1. אין לחממו בסיר חלבי שאינו ב"י אבל אם חממו מותר לאכול את
התבשיל בכלי חלבי או בכלי בשרי ואי"צ להגעיל את הכלים, אף אותם
שנתבשל בהם.
2. רצוי בספוג פרוה אך בהעדרו אפשר בחלבי/ בשרי.
3. להדליק בחום מירבי כחצי שעה לפני האפיה
4. אם הכלי ב"י מותר לאכול בכלי חלבי ללא עירוב גבינה וכד'
בתבשיל אלא בנפרד.
5. מותר .
6. אם המדובר במאכל נוזלי בשרי ששהה בכלי יותר מעשרים וארבע
שעות הכלי הוא בשרי. ולכן אם נשים מאכל פרוה חם או ליותר
מעשרים וארבע שעות הוא יקבל את דין הכלי במידה והכלי היה בן
יומו. וכן הדין לגבי חימומו בכלי.