התשובה
לכבוד הרב שלום
צליתי כבד קפוא בסיר גריל (גוף החימום נמצא למעלה)
הנחתי בתוך הסיר רשת (הרשת מונחת במקום מיועד לה ,שאינה נוגעת בתחתית הסיר) ובתחתית הסיר הנחתי נייר כסף על מנת שהנוזלים יטפטפו על הנייר כסף.
הנחתי את הכבד (לא עשיתי חיתוכים בבשר הכבד לפני כן) על הרשת ומכסה הגריל צולה את הכבד רק מלמעלה
מה דין הכבד? מה דין הסיר והרשת?
לאחר מכן הפכתי את הכבד עם מזלג לכיוון השני וששני הכיוונים עברו צליה הוצאתי וחתכתי, הכבד היה מבחוץ קשה אך מבנים רך ויצא נוזל מה דין המזלג והסכין?
לאחר מכן בישלתי את הכבד במחבת קרמי מה דין המחבת?