כיור אחד לחלב ובשר

השאלה:

שלום לכבוד הרב.
קראתי את תשובתו של הרב לענין השימוש בכיור אחד לחלב ובשר
גם יחד, וזאת כמובן כשאין ברירה אחרת ויש רק כיור אחד במטבח
וגם הוא לא מחולק לשניים, שאלתי היא האם צריך שתי רשתות,
וכל פעם להחליף בינהם לפי הצורך של הדחת כלי חלב או בשר,
או רשת אחת, שאפשר להשתמש בה לחלב ולבשר?
מה דינו של כיור שהשתמשו בו לאורך זמן עד עתה בהדחת שתי
סוגי הכלים ללא רשת (כמובן כל פעם חלב או בשר בנפרד)?
בתודה רבה מראש.

התשובה

הרב יעקב אריאל |

עדיף להשתמש בשתי רשתות. ולגבי הכיור אי"צ להכשירו.

toraland whatsapp