התשובה
מיקרוגל אומנם שונה מתנור אך בגלל האדים העולים שנדבקים
לקירותיו כל חימום נותן טעם של ריחא במאכל המתחמם.
א. צריך לכסות כל אוכל המחומם שהאדים לא יצוא ממנו לחלל.
ב. כנ"ל.
ג. כנ"ל.
ד. סגורים.
ה. היא בחזקת טרף וכל מאכל שנפל עליה הוא בחזקת טרף. לכן
אין להניח עליה שום מאכל אלא בכלי כי כל עוד אין עליה רוטב היא
אינה אוסרת את הכלי שעליה. וכן הדין במאכל שנפל על המגש מתחת
לכיריים.
ו. מותר עטוף כנ"ל
ז. צריך להכשיר את המיקרוגל ע"י כלי עם מים, הצלחת היא בחזקת
טרף וניתן להגעילה ברותחים.
ח. תקפיד לאכול אצל הוריך לאחר חימום בכיסוי .
ט. כנ"ל.