התשובה
1. התירו בשר שנתבשל בכלי של דגים בן יומו, וכן דגים שנתבשלו בכלי בשרי בן יומו ובלבד שהכלים יהיו נקיים, (עיין או"ה כלל לט דין כו) והסברא היא שאין סכנה בפליטת הכלים. וא"כ בודאי שלגבי מאכל פרווה אפילו בן יומו אין לחוש לאוכלו עם דגים.
2. תנור צריך לנקות שלא ישארו שאריות מאפיית החלב (או מהבשר) ולאחר 24 שעות יחממו בחום מקסימלי כעשרים דקות, ואז אפשר לאפות חלות ולאכלם עם מה שירצו. בפחות מ 24 שעות יש מקילים.
הרב יהודה הלוי עמיחי