התשובה
אסור לכתחילה מחשש של אדי התבשיל הקודם. ולכן לכן המנהג
לכתחילה הוא להמתין 24 שעות !ממם את התנור כעשרים דקות בשיא
החימום כדי לכלות את כל שאריות הבישול הקודם.
שלו לכבוד הרב שליט"א!
האם מותר לכתחילה להכניס לתנור תבשיל חלבי לאחר תבשיל בשרי?הרי בימינו ישנו פתח יציאה לאדים,ועוד שאין אדים כלל שמתכנסים בתנור ואין בכלל רטיבות בתנור בזמן האפייה/בישול?
תודה
אסור לכתחילה מחשש של אדי התבשיל הקודם. ולכן לכן המנהג
לכתחילה הוא להמתין 24 שעות !ממם את התנור כעשרים דקות בשיא
החימום כדי לכלות את כל שאריות הבישול הקודם.