התשובה
שלום וברכה
אם כל החיתוך היה קר אין כל בעיה בסכין, רק לנקות אותה לפני השימוש הבא.
בברכה
יצחק דביר
האם יש עניין מסויים בסכין שחתכתי איתה לבבות עוף, האם היא צריכה להיות מיועדת כמו חיתוך כבד עוף? ואם כן, האם היא צריכה הכשרה מיוחדת? החיתוך היה כשהלבבות היו במצב קפוא. אבל לא קפוא אבן. קפוא כשניתן היה לחתוך איתה. תודה רבה. יום עצמאות שמח.
שלום וברכה
אם כל החיתוך היה קר אין כל בעיה בסכין, רק לנקות אותה לפני השימוש הבא.
בברכה
יצחק דביר