התשובה
שלום וברכה
בשבבי עץ הספוגים בטעם יין ישנן שתי בעיות: האחד - הנאה מיין נסך (ברמ"א שכג א כתב שגם בזמן הזה טוב להחמיר). השני - ריח ('ריחא') היין הנבלע בבבשר. (עיין שו"ע יו"ד קח שם מבואר שבמצבים בהם הריח נקלט הוא אוסר, על אחת כמה וכמה כאשר לכך מיועדים שביבי העץ).
בענין שביבי עץ בטעם ויסקי - הדבר תלוי באיזור הייצור, משום שיש מקומות שבהם הוויסקי מיושן אף הוא בחביות יין, ובהם יש לחשוש ליין נסך. תוכל לשלוח לי את תמונת האריזה למייל ואנסה לברר: ITSHAK.SLOTIN@GMAIL.COM