התשובה
שלום וברכה
1. אם לא היו מלוכלכים מבחוץ (במקום המגע ביניהם) מחלב או מבשר אין צורך להגעיל.
2. יש לשפוך על הסיר החלבי מים מקומקום רותח ובמקרה זה זו הגעלה מספיקה.
שלום
בישלתי במחבת בשרי אוכל בשרי (חם). על הכיריים עמד סיר חלבי (קר, אך לא בן יומו): 1. האם הכלים צריכים הכשרה במידה ונגעו זה בזה בזמן הבישול? 2 אם התיז שמן מהמחבת הבשרי על הסיר החלבי. האם הסיר צריך הכשרה? תודה רבה
שלום וברכה
1. אם לא היו מלוכלכים מבחוץ (במקום המגע ביניהם) מחלב או מבשר אין צורך להגעיל.
2. יש לשפוך על הסיר החלבי מים מקומקום רותח ובמקרה זה זו הגעלה מספיקה.