התשובה
כבד אינו צריך מליחה ואסור למולחו מליחה רגילה. נהגו למולחו רק
קצת על השיפוד או על הרשת כשצולים אותו. לגבי חיתוך כלי הדם
שבתוכו בדיעבד זה אינו מעכב כי תלשו את המרה מן הכבד ואם
מבשלים אותו חותכים לפני הבישול ומדיחים.
כבד שלא מלחו אותו ולא דקרו או עשו חריצים שתי וערב האם מותר לאכלו?
כבד אינו צריך מליחה ואסור למולחו מליחה רגילה. נהגו למולחו רק
קצת על השיפוד או על הרשת כשצולים אותו. לגבי חיתוך כלי הדם
שבתוכו בדיעבד זה אינו מעכב כי תלשו את המרה מן הכבד ואם
מבשלים אותו חותכים לפני הבישול ומדיחים.