התשובה
אם השניצל והטוסטר נשארו קרים ולא חממו את הטוסטר את הטסטר
צריך לנקות היטב ואת השניצל לזרוק
כי יש חשש לשאריות גבינה וכד' שבאו במגע עם השניצל
אך אם חממו את השניצל הבעיה חמורה
אין לאכול את השניצל אלא לזורקו מחשש שהוא טרף ואת הטוסטר
לפרק את שני החלקים הלוחצים את הנאפה העליון והתחתון וללבנם
ליבון חזק. שני חלקים אלו הם עשויים מתכת עבה יחסית ועל כן
אמורים להיות עמידים בליבון. בנמידה ויש כלי איסוף לנוזלים המחובר
לטוסטר יש לפרקו, לנקותו, להמתין 24 שעות ולהגעילו.
כל זה אם הטוסטר היה בן יומו ומכוסה שאריות חלביות אולם אם הוא
היה נקי ואינו בן יומו - מותר לאכול את השניצל ואת שאר החלקים
שפורטו לעיל לנקות ולהגעיל.