התשובה
הירקות (אם לא היה בהם ששים לעומת הבשר שנתבשלו עמו) הם
כבשר. וע"כ סכין הבלנדר הוא בשרי ואסור לחתוך בו בצל לצורך
תבשיל חלבי.
ירקות בושלו בסיר עם עוף, לאחר מכן הירקות נטחנו בבלנדר (ככל
הנראה ניתן היה לגעת בהם) האם מותר להשתמש בבלנדר לחתוך
בצל לצורך תבשיל חלבי? האם לירקות אלה יש דין גוש? האם
חיתוך בסכין של ירקות מבושלים נחשב לדוחקא דסכינא?
הירקות (אם לא היה בהם ששים לעומת הבשר שנתבשלו עמו) הם
כבשר. וע"כ סכין הבלנדר הוא בשרי ואסור לחתוך בו בצל לצורך
תבשיל חלבי.