התשובה
לחם כזה אינו נחשב לחם חלבי, ואם הוא נאפה לאחר שאפו בתנור
אוכל חלבי מותר לאוכלו עם בשר. אבל לכתחילה יש להמתין 24 שעות
ולהבעיר קודם אפית "פרוה" לחום מירבי כחצי שעה.
האם מותר לאפות חלות בתנור "חלבי" - בן יומו ?
האם בכך הן נכנסות להגדרה של "לחם חלבי" שיש לעשות בו
סימן הכר מיוחד?
לחם כזה אינו נחשב לחם חלבי, ואם הוא נאפה לאחר שאפו בתנור
אוכל חלבי מותר לאוכלו עם בשר. אבל לכתחילה יש להמתין 24 שעות
ולהבעיר קודם אפית "פרוה" לחום מירבי כחצי שעה.