התשובה
לצערי חלק מטענותיך הן שמועות לא מבוססות הרבנות קובעת בכל מקום את שעות ההשגחה לפי צרכיו. בדוכן פלפל די בשעה ביום, במסעדה חלבית די בכמה שעות, במסעדה בשרית יש צורך בזמן רב יותר. בכל אלו המשגיח לא בא בשעה קבועה. במסעדה גדולה שמבשלים בה גם בשר וגם חלב יש צורך במשגיח צמוד
ובמלון גדול שני משגיחים כל יום אם יש מי שדורש משגיח צמוד גם במקום שאין צורך המקום לא כשר יותר.
באופן מעשי עליך לברר בכל מקום ומקום מי נותן את הכשרות ואיך הוא מנהל את מערכת הכשרות שהוא מופקד עליה, האם כל החששות שאתה מעלה שייכים. אגב הוא הדין בכל מקום ומקום בכל בד"צ ובד"צ שנותן כשרות