התשובה
שלום וברכה
יש להגעיל את הסכין בכלי מלא מים רותחים.
הדבר יועיל הן לפסח והן להפוך אותו לפרווה.
בברכה
יצחק דביר
סכין שלא השתמשו בה שנים רבות ולא זכור אם היתה בשרית או חלבית, רוצים עכשיו להחזירה לשימוש, האם היא צריכה הכשרה ? גם אם לא, לענין בשר וחלב, האם לענין שימוש בפסח, היא צריכה הכשרה ? האם ניתן להכשיר את הסכין, אם יש לה קת מעץ ? תודה
שלום וברכה
יש להגעיל את הסכין בכלי מלא מים רותחים.
הדבר יועיל הן לפסח והן להפוך אותו לפרווה.
בברכה
יצחק דביר