ליקר מפטר

השאלה: שלום! האם מותר להכין ליקר מהתססה של פרי שיש בו בוודאות לא מעט חרקים, כשמתוכנן בסוף התהליך לסנן אות ולא להשתמש בפרי עצמו? למשל פיטנגו, או תות עץ או פטל. האם זה שונה מיין שמיוצר מענבים שנאספים מהכרמים יחד עם עכבישים, דבורים ושאר חיות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | כ"ג ניסן תשפ"ד 16:12

בס"ד


שלום וברכה


אם הסינון טוב במסננת דקה אפשר לעשות ליקר ובלבד שלא ישארו גושים. 


בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

toraland whatsapp