התשובה
איני יודע מה הסיבה ורצוי שתשאלו ישירות את המפעל המייצר.
או את הרב או המשגיח הנותנים את ההכשר.
באופן כללי לעתים יש חשש לזבובים שנכלאו ומתו בין העלים ועל כן
ההוראה לשטיפה.
קנינו כרוב מגידול מיוחד של חסלט-עלי קטיף. כתוב על השקית
שחייבים לשטוף את העלים אחד-אחד. עד היום לא ראינו כיתוב
כזה, ובדקנו רק כמה עלים חיצוניים. האמנם אסור לאכול מכרוב
זה ללא בדיקה, ואם כך מה ההבדל בינו לבין כרוב רגיל?
איני יודע מה הסיבה ורצוי שתשאלו ישירות את המפעל המייצר.
או את הרב או המשגיח הנותנים את ההכשר.
באופן כללי לעתים יש חשש לזבובים שנכלאו ומתו בין העלים ועל כן
ההוראה לשטיפה.