התשובה
שלום וברכה
מותר לטחון, ולכתחילה רצוי לבדוק מדגמית מעט לפני הטחינה.
אם שומרים מיד לאחר הטחינה בקירור - אין צורך לנפות אותו.
בברכה
יצחק דביר
שלום רב האם ניתן לטחון כוסמת (וכן קטניות אחרות) לקמח, בחנות המוכרת קטניות וטוחנת במקום, ללא ברירה של הקטניות? במידה וכן , האם צריך לנפות את הקמח גם אם הקמח היה סגור בשקית במקרר מהטחינה? תודה רבה עינת
שלום וברכה
מותר לטחון, ולכתחילה רצוי לבדוק מדגמית מעט לפני הטחינה.
אם שומרים מיד לאחר הטחינה בקירור - אין צורך לנפות אותו.
בברכה
יצחק דביר